... je libo pivečko

či něco dobrého k snědku?

 

Menu od od 20.5. do 24.5. 2019

 

Pondelok

Polievka: 0,3l Brokolicový krém s fritovaným hráškom (1,7)  
Menu 1: 150g Kurací „CORDON BLEU, nové zemiaky s jarnou cibuľkou, uhorkový šalát (1,3,7) 6,29€
Menu 2: 300g Zemiakové gnocchi, omáčka zo 4 druhov syra, kuracie kúsky z grilu (1,3,7) 5,99€
       

Utorok

Polievka: 0,3l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami (1,3)  
Menu 1: 150g Teľacie filé z grilu, parmezánové rizoto so špargľou (7) 6,99€
Menu 2: 300g Zapekaná cuketa s mletým teľacím mäsom a balkánskym syrom, štuchané zemiaky s jarnou cibuľkou, holandská omáčka (3,7) 6,29€
       

Streda

Polievka: 0,3l Paradajková so syrom (7)  
Menu 1: 200g Rúžová bravčová panenka z grilu, slivková omáčka, zemiakové rösti (1,3) 6,99€
Menu 2: 300g Cestoviny s ragú „BOLOGNESE“ (1) 6,29€
       

Štvrtok

Polievka: 0,3l Česká bramboračka s hubami (1)  
Menu 1: 150g Hovädzie varené mäso, kôprová omáčka, domáca knedľa (1,3,7) 6,69€
Menu 2: 150g Údená bravčové karé na červenom víne, cícerové pyré, karamelizovaná cibuľka (7) 6,29€
 

Piatok

Polievka: 0,3l Kyslá šošovicová, chlieb (1,7)  
Menu 1: 300g Pečený pstruh podávaný s mladou jarnou zeleninou a zemiakmi (4) 6,99€
Menu 2: 300g Krémové rizoto s hovädzím mäsom a zeleninou, vyzretý syr (7) 6,29€
       
STÁLA PONUKA OBEDOVÉHO MENU

 

Menu 3: 150g Vyprážaný rezeň z bravčového karé alebo kuracích pŕs, majonézový šalát (1,3,7) 5,90€
Menu 4: 150g Vyprážaný / Grilovaný kurací rezeň na zeleninovom šaláte (1,3,7) 5,69€
Menu 5: 150g Miešaný zeleninový šalát s dressingom a lososom z grilu (4,7) 6,99€
Menu 6: 120g Hovädzí rozbif s listovým šalátom, dressing, bageta (1,7) 6,29€
Menu 7: 120g Grilovaný hermelín na listovom šaláte, jogurtový dressing (7) 5,69€
 

Obedové menu sa podáva v čase od 11.00 hod. do vypredania, maximálne však do 14.00 hod.

UPOZORNENIE: Polievku z aktuálneho denného menu nie je možné zameniť za polievku z A La Carte. Polievku si môžete doobjednať samostatne. Doplatok za zmenu prílohy 0,50€.

 

 

Obsah možných alergénov v jedle:

• (1) Obilniny obsahujúce lepok • (2) Kôrovce a výrobky z nich • (3) Vajcia a výrobky z nich • (4) Ryby a výrobky z nich • (5) Arašidy a výrobky z nich • (6) Sójové zrná a výrobky z nich • (7) Mlieko a výrobky z mlieka • (8) Orechy ktorými sú: mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy a výrobky z nich • (9) Zeler a výrobky z neho • (10) Horčica a výrobky z nej • (11) Sezamové semená a výrobky z nich • (12) Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l • (13) Vlčí bôb a výrobky z neho • (14) Mäkkýše a výrobky z nich

© ArtsCom 2013